googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Kvalitet og sikkerhet er vårt varemerke

Hos oss vil du KUN finne kvalitetsvarer hovedsakelig fra Italia og Tyskland. Dette sikrer deg som forbruker en høy kvalitet og en garanti for at det du har kjøpt ikke har farlige feil og mangler.

Dekk og felger kan kjøpes for billig, men som mange vet henger pris og kvalitet nesten alltid sammen. Våre dyktige innkjøpere har nøye valgt ut produktene på nettstedet vårt, det gjør at du som forbruker kan være sikker på varene er av høyeste kvalitet.
 

Garanti for at felgene passer

På felgene garanterer vi at de passer til bilen når du bruker felgkonfiguratoren.
Det er din garanti for riktig vare.
 
Hvis bilen din er senket, anbefaler vi at du tar kontakt med vårt salgsteam FØR du bestiller nye dekk og felger, så er vi sikre på at du ikke får problemer når du skal monterer de på bilen. Det er viktig at du testmonterer felgene på bilen før du monterer dekkene.
 
Felger som er montert med dekk på tas nemlig ikke retur.
Felger bestilt uten bruk av vår felgkonfigurator kan ikke returneres.
 
Vi er ansvarlige for montering og balansering på verkstedet vårt, vi også kan tilby montering av de dekkene og felgene du har kjøpt. Sammen med verkstedet finner du et utstillingslokale på ca. 80m2 med ca. 110 felger utstilt. Da kan du både se og ta på de før du bestemmer deg. Vi gjør oppmerksom på at det bare er en liten del av vårt store utvalg som er utstilt.
 
Hvis du har spørsmål, ring oss på tlf. +45 70 30 00 62 eller sende oss en e-post.