Leverings- og salgsbetingelser:


Følgende betingelser gjelder for alle kjøp og bestillinger som gjøres på AluXperten.no

Priser

De oppgitte prisene er inkl. 25% mva. og eventuelle miljøavgifter e.l.

Levering av dine bestillinger

Leveringstidene som er oppgitt på nettstedet er CA-tider, dvs. avvik kan forekomme.

Vi leverer varene våre med Danske Fragtmænd eller Postdanmark (tilbehør). Det anbefales at det er en mottaker til stede på den oppgitte leveringsadressen. Sjekk alltid før dekkene monteres på felgene at den leverte varen samsvarer med den bestilte og at varen passer på bilen. Dvs. det må være klaring for bremser, skjermer osv. Artikler som er montert vil ikke bli returnert.!

 

Reklamasjonsrett

Reklamasjonsretten er i samsvar med gjeldende lovgivning og gjelder alle handler som inkluderer varer solgt av AluXperten.no

Reklamasjonsretten opphører hvis produktet bærer preg av feil montering, feil håndtering eller hvis produktet påføres annen skade av kunden mens han håndterer det. Dette gjelder uavhengig av årsaken til feilhåndteringen. Kun skader eller mangler som direkte eller indirekte skyldes produktet som sådan eller Aluxperten.no dekkes av reklamasjonsretten.

Felger med polert overflate eller kromfelger tåler ikke salt og må rengjøres minst 2-3 ganger i uken. IKKE BRUK FELGRENS! Malingsskader på grunn av steinsprut dekkes IKKE av garantien.  

 

Forbehold om prisendringer m.v.

Det tas forbehold om prisendringer av noe slag, utgåtte varer, utsolgte varer. Også for trykkfeil og prisendringer.

 

Retur og reklamasjoner

Alle reklamasjoner behandles på vår adresse og må sendes franko. Hvis du sender en vare retur ufranko, avvises forsendelsen og returneres til avsenderen. En kopi av fakturaen må alltid vedlegges reklamasjonen, og klagen må alltid gjøres skriftlig via e-post.

AluXperten.no kan ikke holdes ansvarlig for tap, driftstap, installasjonskostnader eller kostnader knyttet til kjøpet.

 

Klagerett

Hvis du vil klage på kjøpet ditt, kan du kontakte sales@AluXperten.no. Hvis du er forbruker og vi ikke lykkes med å finne en løsning, kan du sende inn en klage til Forbrukerrådet via www.forbrukerraadet.no. Du kan også bruke EU-kommisjonens elektroniske klageportal, som hovedsakelig vil være relevant hvis du er en forbruker bosatt utenfor Danmark. Du finner klageportalen ODR her.

 

Mottak av varer og levering

En ordre anses alltid å være levert når varen er levert til adressen som er angitt i ordrebekreftelsen / fakturaen.

Kunden mottar fraktbrev eller fraktnota, som kunden bekrefter mottakelse av.

Mangler ved det leverte må rapporteres til AluXperten.no senest 24 timer etter mottakelse via e-post.

Eventuelle skader som oppstår i forbindelse med frakt må rapporteres til speditøren straks etter mottakelse, og det skal noteres på fraktbrevet. Det må framgå at du har mottatt varen med forbehold om de feil som er funnet og som framgår av fraktbrevet. AluXperten.no må varsles om problemet innen 24 timer etter at feilen ble oppdaget.

Ved melding senere enn 24 timer etter mottakelse, forbeholder AluXperten.no seg retten til ikke å erstatte varen.

Merk at hvis det ikke er noen som mottar varen på den angitte leveringsadressen, tar rederiet varen tilbake og etterlater en lapp, hvoretter kunden kan kontakte via telefonnummer. angitt på fraktbrev og avtale selve videre kurs. Muligens. kostnader knyttet til levering etter mislykket kjøring betales av mottakeren.

 

Montering og ansvar

Sjekk alltid før dekkene monteres på felgene at den leverte varen samsvarer med det bestilte og at varen passer på bilen. Dvs. det må være klaring for bremser, skjermer etc. 

Riktig installasjon er kundens eget ansvar, og derfor anbefaler AluXperten.no at dette gjøres av et verksted med fagutdannet personale.

AluXperten.no kan ikke holdes ansvarlig for skader forårsaket av feil installasjon. Aluminiumsfelger bør alltid strammes etter 100-300 km kjøring. En monteringsguide er inkludert, som vi anbefaler du følger punkt for punkt.

 

Angrerett

Kunden har alltid en 14-dagers angrerett som er gyldig fra den dagen varene er mottatt.

 

Dette gjelder imidlertid IKKE for B2B-kunder Dvs. varer som er bestilt av en bedrift returneres ikke.

Varer som ikke returneres:

Bestillinger sammensatt på forespørsel vil heller ikke bli returnert.

Felger som er boret spesielt for kundens bil, returneres ikke, da dette er en spesialbestilling. Det kan gjelde merker som JR Racing, Vossen og andre.

I tilfelle avbestilling, kontakt AluXperten.no via e-post salg@AluXperten.no 

Deretter gis instruksjoner angående retur av varen. I noen tilfeller vil det bli belastet et returgebyr. Kostnader for returfrakt mv. dekkes av kunden selv.

 

Varer som er montert tas IKKE retur.